CE VĂ GARANTĂM?

  1. Datele dvs. sunt procesate exclusiv pentru livrarea, îmbunătăţirea şi garantarea serviciilor pe care le oferim
  2. Datele dvs. sunt stocate în siguranţă într-un mediu securizat
  3. Datele personale sunt strict confidenţiale şi nu vor fi transmise unor terţi.

DATELE NE SUNT NECESARE:

INFORMAȚII GENERALE

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale MAREȘANU CONSTANTIN IULIAN PFA, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet tatispuneopoveste.ro

CE DATE PRELUCRĂM?

Datele personale sunt acele date care ne permit să vă identificăm ca de exemplu: nume, prenume, adresă de e-mail, telefon, adresa de facturare, adresa de livrare.

Putem colecta aceste date atunci când completați formularul pentru a primi un material gratuit, atunci când plasați o comandă prin  intermediul site-ului nostru, atunci când participați la un webinar.

CE DATE PUTEM COLECTA?

  1. Nume, prenume, adresa, e-mail, număr de telefon
  2. Informații despre achizițiile dvs. de produse și servicii
  3. Informații despre utilizarea dvs. a site-urilor și aplicațiilor noastre
  4. Comunicările pe care le faceți către noi (răspunsuri la e-mail, apeluri telefonice, rețele de socializare, mesaje pe chat)
  5. Locația, inclusiv locația geografică în timp real a dispozitivului dvs. inclusiv adresa dvs. de IP, împreună cu locațiile Wi-Fi hotspot și gsm, dacă utilizați funcții bazate pe locație și activați Serviciile de localizare setări pe dispozitiv și pe computer.

CÂT TIMP PRELUCRĂM ACESTE DATE?

Datele se vor prelucra atât timp cât este nevoie pentru realizarea scopurilor menționate mai sus.

Dacă doriți ca datele dvs. să nu mai fie prelucrate, vă puteți dezabona în orice moment, fără însă a afecta prelucrările desfășurate MAREȘANU CONSTANTIN IULIAN PFA pe baza consimțământului exprimat de către dvs. înainte de retragerea acestuia.

DEZVĂLUIREA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL

O parte din datele dvs. cu caracter personal pot fi dezvăluite partenerilor site-ului MAREȘANU CONSTANTIN IULIAN PFA. Aceștia sunt: WordPress.comMobilpay.ro.

Site-ul TATI SPUNE O POVESTE poate conține, la un moment dat, link-uri de acces către alte site-uri ale căror politici de prelucrare a datelor pot fi diferite de cele ale TATI SPUNE O POVESTE.

Vă rugăm să aveți în vedere și să consultați politicile privind protecția datelor cu caracter personal ale celorlalte site-uri. TATI SPUNE O POVESTE nu îşi poate asuma responsabilitatea cu privire la informațiile colectate de aceste terțe părți.

DREPTURILE DE CARE BENEFICIAȚI

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, beneficiați de o serie de drepturi cu privire la datele personale pe care TATI SPUNE O POVESTE le prelucrează:

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor,  MAREȘANU CONSTANTIN IULIAN PFA să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm ne scrieți la adresa de email: constantin.maresanu@gmail.com